Mental Coaching

Er zijn mensen die schijnbaar altijd geluk hebben. Die altijd slagen in alles wat ze ondernemen. En dan zijn er mensen die blijkbaar nooit geluk hebben. Die altijd op het foute moment op de foute plek zijn. Is dit toeval? Of kan het zijn dat we zelf veel meer in de hand hebben dan we denken?

Heel veel dingen die ons overkomen trekken we zelf aan. Omdat we niet beter weten of omdat we niet buiten onszelf kunnen kijken. Wil niet iedereen onbevreesd en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Dit kan betrekking hebben op je professionele leven, je privéleven en op je eigen manier hoe je naar de wereld kijkt. We kunnen meer met onze geest dan we zelf voor mogelijk houden. Alles wat je wilt, ligt in je bereik. Gerda gaat met jou op zoek naar wat je specifiek wilt in het leven en hoe je dit kunt behalen.

Zij gaat samen met jou meer rust en evenwicht creëren in je leven. Als je niet weet welke weg in te slaan, helpt Gerda je mee zoeken zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Als er obstakels zijn in je leven, gaat zij die samen met jou opzoeken en oplossen. Zelfs als je schijnbaar succesvol bent, maar je voelt dat er vanalles nog in de weg zit, en je kunt niet zeggen wat. Gerda gaat met je op zoek en ruimt de obstakels mee op.

Hiervoor gebruikt ze de principes van New Neuronet. Een nieuw ontwikkelde manier van werken met je onderbewustzijn. Alles wat je hoort en leest over “the Secret”, Alpha-trainingen, de quantumtheorie. Zij heeft een bruikbare mix die voor iedereen een gepast antwoord kan geven.

  • Dandelion Clock
  • istock_000004824092small
  • Live oaks frame the road near a plantation.
  • istock_000005583267small