Kinderen

Nog meer dan volwassenen hebben kinderen nood aan gezonde voeding. Zij zitten in volle groei en ontwikkeling en moeten hun bouwstoffen uit hun voeding halen.

Anderzijds zie je dat meer en meer kinderen te weinig lichaamsbeweging hebben. Ze zitten achter de televisie of de comptuer. De combinatie van te weinig bewegen en onevenwichtige voeding maakt dat kinderen te dik, futloos moe of zelfs hyperkinetisch worden. Kinderen leren snel en gemakkelijk andere gewoonten aan, als er consequent mee gewerkt wordt.

Gerda kan samen met jou bekijken wat het ideale programma is voor jouw kind. Stap voor stap kinderen weer zin in gezonde voeding en beweging geven. En dit op een manier dat het voor iedereen aangenaam is, zodat ze vol plezier kunnen rondlopen zonder dat ze na enkele minuten al zonder adem moet stoppen.

Ook voor jonge sporters die hun prestaties willen verbeteren kan Gerda een meerwaarde betekenen. Door de juiste voeding en een aangepast algemeen programma kunnen specifieke sportprestaties verbeteren.

  • istock_000003445790small
  • istock_000004278592small
  • Beautiful young student